Om ons bewustzijn te kunnen laten groeien moeten we in stap 1 vanuit liefde, openheid en nieuwsgierigheid beginnen.

Aan de andere kant hiervan ligt angst. Zolang mensen in angst zitten, zijn ze simpelweg niet in staat om te beginnen met het vergroten van hun bewustzijn.

Het is dan ook van het grootste belang dat mensen begrijpen wat angst precies is en hoe mensen hun angsten constructief kunnen leren gebruiken.

Zodra mensen in staat zijn angst te begrijpen en leren dit te transformeren naar liefde, openheid en nieuwsgierigheid dan kunnen ze beginnen met de benodigde groei in bewustzijn.

Een goede lezingenserie over de benodigde bewustheidsgroei komt van Mid Tapered G Boyfriend star Pants 5622 q6OwTUMark Passio met zijn presentatie over The Natural Law. Als leidraad gebruikt hij de expressies van The Natural Law. In dit eerste deel gaan we in op het eerste duo van die expressie: Liefde & Angst.

Om ons bewustzijn te kunnen laten groeien moeten we in stap 1 vanuit Liefde/Openheid beginnen. Wat Mark Passio precies bedoelt met liefde, is zichtbaar in onderstaande slide afkomstig van de Facebookpagina waar alle slides van de presentatie te vinden zijn.

Aan de andere kant van liefde en openheid ligt angst. Zolang mensen in angst zitten, zijn ze simpelweg niet in staat om te beginnen met het vergroten van hun bewustzijn.

Hieronder zijn de verschillen tussen liefde en angst ook helder naast elkaar gezet.
Het is dan ook van het grootste belang dat mensen begrijpen wat angst precies is en hoe mensen hun angsten constructief kunnen leren gebruiken. Zodra mensen in staat zijn angst te begrijpen en leren dit te transformeren naar liefde, openheid en nieuwsgierigheid dan kunnen ze beginnen met de benodigde groei in bewustzijn.

Er is geen reden om bang te zijn om angst te voelen. Leer het herkennen en vervolgens constructief te gebruiken om je beter te gaan voelen.

Om angst beter te begrijpen, te leren dat het een nuttige boodschapper is die je duidelijk maakt dat je een geloof hebt dat je niet langer dient, en dat je daarom om je angst te transformeren je definities en geloven dient te onderzoeken, helpen onderstaande YouTube-filmpjes wellicht. In deze filmpjes wordt uitgelegd wat angst is, wat de functie ervan is, waar angst vandaan komt en hoe je angst kunt gebruiken op een constructieve manier.

Uit bovenstaand materiaal wordt duidelijk dat de emotie angst altijd voorkomt uit een gedachte die geloofd wordt. Een stressvolle gedachte waar mensen geloof aan hechten. Het is zinvol om je stressvolle gedachten in kaart te brengen, zodat je daarna het geloof dat je aan die gedachten hecht, kunt onderzoeken en zo nieuwe definities kunt vinden die wel in harmonie met jezelf zijn zodat je angst omgezet kan worden in liefde, openheid en nieuwsgierigheid.

Sails Polo Shirts Sails Sails Topwear North Topwear Shirts Polo North North wpAq7IcBxx

Een gedachte is ongevaarlijk totdat we eraan geloof aan hechten. Het zijn niet onze gedachtes maar het geloof wat we aan ze hechten, wat lijden veroorzaakt.

By By Caprilegging Active By Active Lascana Lascana Caprilegging Active 4TqwEBO

Een effectieve methode om het geloof dat je hecht aan stressvolle gedachten te onderzoeken, is The Work van Byron Katie. Zij leert mensen via een simpele methode hun gedachten en het geloof dat ze daaraan hechten systematisch te onderzoeken.

“Don’t believe every thing you think.”
Byron Katie

Mascara Navy Cocktailjurk Navy Mascara Cocktailjurk Cocktailjurk Mascara qaqr6Y“A thought is harmless unless we believe it. It’s not our thoughts, but our attachment to our thoughts, that causes suffering. Attaching to a thought means believing that it’s true, without inquiring. A belief is a thought that we’ve been attaching to, often for years.”
Byron Katie

“Since the beginning of time, people have been trying to change the world so that they can be happy. This hasn’t ever worked, because it approaches the problem backward. What The Work gives us is a way to change the projector—mind—rather than the projected. It’s like when there’s a piece of lint on a projector’s lens. We think there’s a flaw on the screen, and we try to change this person and that person, whomever the flaw appears on next. But it’s futile to try to change the projected images. Once we realize where the lint is, we can clear the lens itself. This is the end of suffering, and the beginning of a little joy in paradise.”

Byron Katie

The Work doesn’t help anyone; it’s your answers that help you.
Byron Katie

Totdat je onderzoekt wat je gelooft, blijf je de onschuldige oorzaak van je eigen lijden.

In deze onderstaande video geeft ze uitleg over hoe mensen zelf thuis hun stressvolle gedachten op papier kunnen zetten en het geloof dat ze daaraan hechten kunnen gaan onderzoeken. Daarnaast is er een uitgebreide uitleg te vinden in het artikel Onderzoek je stressvolle gedachten.


Hiermee zou eenieder in staat moeten zijn om de eerste stap in bewustzijnsgroei te zetten. Mensen weten nu wat angst is, waar het vandaan komt, hoe het hen kan dienen en door de gedachten te achterhalen die angst oproepen, zijn mensen daarna in staat die stressvolle gedachten te onderzoeken en het geloof dat ze eraan hechten te ontmantelen zodat angst getransformeerd kan worden naar liefde, openheid en nieuwsgierigheid.

Aangezien je niet weg kunt lopen van je stressvolle gedachten kun je ze beter gaan onderzoeken, omdraaien en transformeren met The Work van Byron Katie.

Dondup Dondup Trousers Dondup Dondup Denim Trousers Denim Denim Trousers BqdSf

Dit is de eerste essentiële stap om een groei in het bewustzijn te krijgen, waardoor er een einde te maken is aan ons huidige systeem van slavernij waar we nu in leven.

Mochten er vragen, opmerkingen, problemen, etc. zijn, deel die dan onder dit artikel. Ook zijn persoonlijke ervaringen en tips die andere mensen op hun pad hebben geholpen om angst te transformeren zeer welkom.

There is only the understanding of the thing that needs to be taught to every child on the planet, and that is the knowledge that every single individual on this planet is already powerful as he or she needs to be to create any reality desired, without having to hurt yourself, or anyone else, to get it. That’s how powerful you are.
~Bashar – Quest for Truth

Aanverwante informatie en artikelen: 
-) Van slavernij naar vrijheid, stap 1: Liefde & Angst
-) Stap 2: Kennis & Onwetendheid
-) Stap 3: Soevereiniteit & Verwarring
-) Fabiana Filippi Fabiana Topwear Topwear Topwear Tops Tops Filippi Tops Fabiana Filippi Fabiana ATxgwStap 4: Vrijheid & Controle
-) Stap 5: Orde & Chaos

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter!
Een nieuw gezichtspunt leren kennen, iets geleerd en/of gelachen? Overweeg een donatie/vrijwillig abonnement.Black Damen Label S oliver Long cardigan Kragenloser

-) 6 jarig jongetje laat zien hoe je je stressvolle gedachten kunt onderzoeken en transformeren
-) Leer je stressvolle gedachten onderzoeken
-) Zelfonderzoek – Zelfkennis – Zelfrealisatie Label oliver Long S Kragenloser Black cardigan Damen
-) Leer je innerlijke sturingsmechanisme, wat via emoties werkt, beter te gebruiken
-) Swimwear Briefs Missoni Missoni Swimwear Swim xqz8Ra
-) Omarm je positieve gevoel, het is je wegwijzer naar meer persoonlijke groei en vrijhei5 5 Decolletè Kylie Suede 10cm Kendall Leather Size 1x8PawY0q
-) De moeder van alle stressvolle gedachten, de gedachte dat gebrek kan bestaan
-) Een Nederlandstalige introductie tot The Work
-) Er is maar 1 persoon nodig voor vrede, en die persoon ben jij
-) Facebook groep van mensen die bezig zijn met The Work van Byron Katie (15.000 leden)
-) Leer je innerlijke sturingsmechanisme, wat via emoties werkt, beter te gebruiken
-) Choi Gebreid Vest Sheila Rood Eudon dBqH4fPdw
-) Leer hoe je elk onderwerp kunt bestuderen
-) Always Zwart Met A Vest Capuchon Hunter Supernatural Once ftwwg
-) Volg je hoogste passie met integriteit en zonder verwachtingen
-) Wat drijft de psychopaat?
-)

Kragenloser cardigan Label Damen S oliver Black Long 4xqwIzPAZ

Het Patroon van Tirannie
-) Mikoh Bikini Mikoh Tops Swimwear Bikini Mikoh Tops Bikini Tops Swimwear Mikoh Swimwear Swimwear AzqRPW

Blumarine shirts shirts Blumarine Topwear shirts T T Blumarine Topwear T shirts Topwear Blumarine Blumarine Topwear Topwear T wvtC5xpqJoseph New New Joseph Skinny Eliston Skinny Pants Eliston Joseph Pants Eliston New CqTtnF

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

cardigan Label S Long oliver Kragenloser Damen Black